GLOBAL BALKAN

Глобал Балкан е компанија која обезбедува квалитет и коректен однос. Распространето низ неколку сектори, Глобал Балкан ви овозможува лесно да го направите вашиот избор во градежништво, централно греење и керамички плочки.

Сподели
СедиштеGLOBAL BALKAN 2
ДОМУВАЊЕ ВО КОЛЕКТИВНИ ЗГРАДИGlobal Center I
ДОМУВАЊЕ ВО КОЛЕКТИВНИ ЗГРАДИGlobal Center II
ДОМУВАЊЕ ВО КОЛЕКТИВНИ ЗГРАДИEco Residence I
ДОМУВАЊЕ ВО КОЛЕКТИВНИ ЗГРАДИEco Residence II
СТАМБЕНИ КУЌИMALEARDI 9
СТАМБЕНИ КУЌИMALEARDI 10
ДОМУВАЊЕ ВО КОЛЕКТИВНИ ЗГРАДИBoris Kidric
СТАМБЕНИ КУЌИMALEARDI 11
ДОМУВАЊЕ ВО КОЛЕКТИВНИ ЗГРАДИJordan Jordanovski
Апартман Соби Купатила Кат Внатрешна површина Балкон Тераса Вкупна Површина Цена
апт - 1 4 1 0 89.92 6.06 - 149.35 -
апт - 2 4 2 0 106.77 8.96 - 166.2 -
апт - 3 4 1 0 102.2 7.76 - 161.63 -
апт - 4 2 1 0 58.54 2.99 - 117.97 -
апт - 5 2 1 0 52.98 4.33 - 112.41 -
апт - 6 2 1 1 55.29 4.01 - 93.7 -
апт - 7 3 1 1 81.42 10.37 - 119.83 -
апт - 8 4 2 1 130.08 13.65 - 168.49 -
апт - 9 4 1 1 113.62 8.47 - 152.03 -
апт - 10 2 1 1 59.74 3.52 - 98.15 -
апт - 11 2 1 1 53.56 5.06 - 91.97 -
апт - 12 2 1 2 55.29 4.01 - 93.7 -
апт - 13 3 1 2 81.42 10.37 - 119.83 -
апт - 14 4 2 2 130.08 13.65 - 168.49 -
апт - 15 4 1 2 113.62 8.47 - 152.03 -
апт - 16 2 1 2 59.74 3.52 - 98.15 -
апт - 17 2 1 2 53.56 5.06 - 91.97 -
апт - 18 2 1 3 55.29 4.01 - 93.7 -
апт - 19 3 1 3 81.42 10.37 - 119.83 -
апт - 20 4 2 3 130.08 13.65 - 168.49 -
апт - 21 4 1 3 113.62 8.47 - 152.03 -
апт - 22 2 1 3 59.74 3.52 - 98.15 -
апт - 23 2 1 3 53.56 5.06 - 91.97 -
апт - 24 2 1 4 55.29 4.01 - 93.7 -
апт - 25 3 1 4 81.42 10.37 - 119.83 -
апт - 26 4 2 4 130.08 13.65 - 168.49 -
апт - 27 4 1 4 113.62 8.47 - 152.03 -
апт - 28 2 1 4 59.74 3.52 - 98.15 -
апт - 29 2 1 4 53.56 5.06 - 91.97 -
апт - 30 2 1 5 55.29 4.01 - 93.7 -
апт - 31 3 1 5 81.42 10.37 - 119.83 -
апт - 32 4 2 5 130.08 13.65 - 168.49 -
апт - 33 4 1 5 113.62 8.47 - 152.03 -
апт - 34 2 1 5 59.74 3.52 - 98.15 -
апт - 35 2 1 5 53.56 5.06 - 91.97 -
апт - 36 2 1 6 55.29 4.01 - 93.7 -
апт - 37 3 1 6 81.42 10.37 - 119.83 -
апт - 38 4 2 6 130.08 13.65 - 168.49 -
апт - 39 4 1 6 113.62 8.47 - 152.03 -
апт - 40 2 1 6 59.74 3.52 - 98.15 -
апт - 41 2 1 6 53.56 5.06 - 91.97 -
Кат
0
1
2
3
4
5
6
All
Катни планови
0
1
2
3
4
5
6
Прикажи само достапни станови
Паркинг простор

7000 €

Складиште

(достапен само во станови подготвени за сместување просторија за складирање)
Првите купувачи имаат можност да изберат од голем број на керамички производи, системи за греење и ладење, без да додадат никакви плаќања!