GLOBAL BALKAN

Глобал Балкан е компанија која обезбедува квалитет и коректен однос. Распространето низ неколку сектори, Глобал Балкан ви овозможува лесно да го направите вашиот избор во градежништво, централно греење и керамички плочки.

Сподели
СедиштеGLOBAL BALKAN 2
ДОМУВАЊЕ ВО КОЛЕКТИВНИ ЗГРАДИGlobal Center I
ДОМУВАЊЕ ВО КОЛЕКТИВНИ ЗГРАДИGlobal Center II
ДОМУВАЊЕ ВО КОЛЕКТИВНИ ЗГРАДИEco Residence I
ДОМУВАЊЕ ВО КОЛЕКТИВНИ ЗГРАДИEco Residence II
СТАМБЕНИ КУЌИMALEARDI 9
СТАМБЕНИ КУЌИMALEARDI 10
ДОМУВАЊЕ ВО КОЛЕКТИВНИ ЗГРАДИBoris Kidric
СТАМБЕНИ КУЌИMALEARDI 11
ДОМУВАЊЕ ВО КОЛЕКТИВНИ ЗГРАДИJordan Jordanovski
Апартман Соби Купатила Кат Внатрешна површина Балкон Тераса Вкупна Површина Цена
апт - 1 3 1 0 60.11 2.56 - 107.07 -
апт - 2 3 1 0 75.45 4.83 - 122.41 -
апт - 3 3 2 0 113.34 9.25 12.06 160.3 -
апт - 4 3 1 1 70.93 3.81 - 100.89 -
апт - 5 4 2 1 92.49 5.33 - 122.45 -
апт - 6 4 2 1 124.42 14.01 - 154.38 -
апт - 7 3 1 2 70.93 3.81 - 100.89 -
апт - 8 4 2 2 92.49 5.33 - 122.45 -
апт - 9 4 2 2 124.42 14.01 - 154.38 -
апт - 10 3 1 3 70.93 3.81 - 100.89 -
апт - 11 4 2 3 92.49 5.33 - 122.45 -
апт - 12 4 2 3 124.42 14.01 - 154.38 -
апт - 13 3 1 4 71.16 3.81 - 101.12 -
апт - 14 4 2 4 93.24 5.33 - 123.2 -
апт - 15 4 2 4 124.37 14.1 - 154.33 -
апт - 16 3 1 5 71.16 3.81 - 101.12 -
апт - 17 4 2 5 93.24 5.33 - 123.2 -
апт - 18 4 2 5 124.37 14.1 - 154.33 -
апт - 19 3 1 6 71.9 4.01 - 101.86 -
апт - 20 4 2 6 93.47 5.53 - 123.43 -
апт - 21 4 2 6 125.18 14.1 - 155.14 -
Кат
0
1
2
3
4
5
6
All
Катни планови
0
1
2
3
4
5
6
Прикажи само достапни станови
Паркинг простор

7000 €

Складиште

(достапен само во станови подготвени за сместување просторија за складирање)
Првите купувачи имаат можност да изберат од голем број на керамички производи, системи за греење и ладење, без да додадат никакви плаќања!