GLOBAL BALKAN

Глобал Балкан е компанија која обезбедува квалитет и коректен однос. Распространето низ неколку сектори, Глобал Балкан ви овозможува лесно да го направите вашиот избор во градежништво, централно греење и керамички плочки.

Сподели
СедиштеGLOBAL BALKAN 2
ДОМУВАЊЕ ВО КОЛЕКТИВНИ ЗГРАДИGlobal Center I
ДОМУВАЊЕ ВО КОЛЕКТИВНИ ЗГРАДИGlobal Center II
ДОМУВАЊЕ ВО КОЛЕКТИВНИ ЗГРАДИEco Residence I
ДОМУВАЊЕ ВО КОЛЕКТИВНИ ЗГРАДИEco Residence II
СТАМБЕНИ КУЌИMALEARDI 9
СТАМБЕНИ КУЌИMALEARDI 10
ДОМУВАЊЕ ВО КОЛЕКТИВНИ ЗГРАДИBoris Kidric
СТАМБЕНИ КУЌИMALEARDI 11
ДОМУВАЊЕ ВО КОЛЕКТИВНИ ЗГРАДИJordan Jordanovski

Изградете денес, засекогаш!

За да ја постигнете вашата среќа прво треба да го градите вашиот дом. За ова се грижи Глобал Балкан, една од најмоќните компании во градежниот сектор. Таа ги нуди сите видови на градби и објекти, вклучувајќи индустриски згради, станбени згради, трговски центри, итн.

Како специјални услуги Глобал Балкан ги нуди проектите “Куќа со клуч на рака” и “Изградба и продажба на објекти”. Проектот “Куќа со клуч на рака” ви овозможува изградба на вашиот станбен објект без ниту една обврска. Овој проект ги опфаќа сите фази на изградба на објектот од проектирање до изградба. Проектот “Изградба и продажба на објекти” вклучува изградба и продажба на згради или избрани станови.

Градежните материјали што ги користи Глобал Балкан се избрани од најпознатите компании кои нудат европски квалитет.

Не двоумете се да не контактирате!

+389 78 466 664

info@globalbalkan.mk

Стапи во контакт

Сретко Крстески

1280 Гостивар | Северна Македонија

Првите купувачи имаат можност да изберат од голем број на керамички производи, системи за греење и ладење, без да додадат никакви плаќања!