GLOBAL BALKAN

Глобал Балкан е компанија која обезбедува квалитет и коректен однос. Распространето низ неколку сектори, Глобал Балкан ви овозможува лесно да го направите вашиот избор во градежништво, централно греење и керамички плочки.

Сподели
СедиштеGLOBAL BALKAN 2
ДОМУВАЊЕ ВО КОЛЕКТИВНИ ЗГРАДИGlobal Center I
ДОМУВАЊЕ ВО КОЛЕКТИВНИ ЗГРАДИGlobal Center II
ДОМУВАЊЕ ВО КОЛЕКТИВНИ ЗГРАДИEco Residence I
ДОМУВАЊЕ ВО КОЛЕКТИВНИ ЗГРАДИEco Residence II
СТАМБЕНИ КУЌИMALEARDI 9
СТАМБЕНИ КУЌИMALEARDI 10
ДОМУВАЊЕ ВО КОЛЕКТИВНИ ЗГРАДИBoris Kidric
СТАМБЕНИ КУЌИMALEARDI 11
ДОМУВАЊЕ ВО КОЛЕКТИВНИ ЗГРАДИJordan Jordanovski
Апартман Соби Купатила Кат Внатрешна површина Балкон Тераса Вкупна Површина Цена
лок - 1 0 2 0 110.84 - - 155.33 -
лок - 2 0 2 0 101.91 - - 146.4 -
лок - 3 0 2 0 115.13 - - 159.62 -
лок - 4 0 2 0 157.15 - - 201.64 -
апт - 1 4 1 1 124.06 9.54 - 177.91 -
апт - 2 5 1 1 141.44 17.38 - 195.29 -
апт - 3 4 2 1 125.62 11.09 - 179.47 -
апт - 4 3 1 1 81 3.88 - 134.85 -
апт - 5 3 1 1 76.07 3.48 - 129.92 -
апт - 6 4 1 2 124.06 9.54 - 177.91 -
апт - 7 4 1 2 141.44 17.38 - 195.29 -
апт - 8 4 2 2 125.62 11.09 - 179.47 -
апт - 9 3 1 2 81 3.88 - 134.85 -
апт - 10 3 1 2 76.07 3.48 - 129.92 -
апт - 11 4 1 3 124.06 9.54 - 177.91 -
апт - 12 4 1 3 141.44 17.38 - 195.29 -
апт - 13 4 2 3 125.62 11.09 - 179.47 -
апт - 14 3 1 3 81 3.88 - 134.85 -
апт - 15 3 1 3 76.07 3.48 - 129.92 -
апт - 16 4 1 4 124.06 9.54 - 177.91 -
апт - 17 4 1 4 141.44 17.38 - 195.29 -
апт - 18 4 2 4 125.62 11.09 - 179.47 -
апт - 19 3 1 4 81 3.88 - 134.85 -
апт - 20 3 1 4 76.07 3.48 - 129.92 -
апт - 21 4 1 5 124.06 9.54 - 177.91 -
апт - 22 4 1 5 141.44 17.38 - 195.29 -
апт - 23 4 2 5 125.62 11.09 - 179.47 -
апт - 24 3 1 5 81 3.88 - 134.85 -
апт - 25 3 1 5 76.07 3.48 - 129.92 -
апт - 26 4 1 6 124.06 9.54 - 177.91 -
апт - 27 4 1 6 141.44 17.38 - 195.29 -
апт - 28 4 2 6 125.62 11.09 - 179.47 -
апт - 29 3 1 6 81 3.88 - 134.85 -
апт - 30 3 1 6 76.07 3.48 - 129.92 -
апт - 31 4 1 7 124.06 9.54 - 177.91 -
апт - 32 4 1 7 141.44 17.38 - 195.29 -
апт - 33 4 2 7 125.62 11.09 - 179.47 -
апт - 34 3 1 7 81 3.88 - 134.85 -
апт - 35 3 1 7 76.07 3.48 - 129.92 -
Кат
0
1
2
3
4
5
6
7
All
Катни планови
0
1
2
3
4
5
6
7
Прикажи само достапни станови
Паркинг простор

7000 €

Складиште

(достапен само во станови подготвени за сместување просторија за складирање)
Првите купувачи имаат можност да изберат од голем број на керамички производи, системи за греење и ладење, без да додадат никакви плаќања!