GLOBAL BALKAN

Глобал Балкан е компанија која обезбедува квалитет и коректен однос. Распространето низ неколку сектори, Глобал Балкан ви овозможува лесно да го направите вашиот избор во градежништво, централно греење и керамички плочки.

Сподели

Имајте доверба во искусни производители

Инвеститор
Градежник
Архитект

Уникатни локации – блиску до сè

За удобноста на сите станари Глобал Балкан има планирано сите нејзини објекти да ги изгради на најатрактивните локации во градот. Секој објект ви нуди можност да бидете што е можно поблиску до центарот и најфреквентните места во Гостивар. Изберете го вашиот простор во партнерство со Глобал Балкан.

 

Прекрасна панорама, архитектура и зеленило

Одморете ги вашите очи секој ден со гледање на зелените простории и фантастичната архитектура создадена од мајсторите на Глобал Балкан само за вас. Ние ви имаме овозможено европски стандарди со цел да ја почувствувате чистотата на воздухот и пријателството на соседите за да се чувствувате опуштено секој ден.

 

Удобни кафулиња и барови

Секој објект изграден од Глобал Балкан ви нуди можност да ги имате вашите омилени кафулиња, продавници и барови што е можно поблиску, па дури и да бидете еден од сопствениците. Ние секогаш соработуваме со вас за да ги задоволиме вашите потреби за подобра животна средина.

 

Простор за прошетка и трчање

Рекреацијата во слободното време и прошетките се од големо значење за вас и вашите деца, затоа Глобал Балкан е овде за да ви нуди специјални простории за да ги вршите овие активности. Објектите се изградени само неколку километри од централниот парк во Гостивар.

 

Вистинска инвестиција за иднината

Квалитетот на живот зависи од условите на просторот на живеење, затоа тие мора да имаат висок стандард и да гарантираат сигурна иднина. Нашата компанија нуди гаранција за сите што веруваат во нас и ја инвестираат својата иднина во нас. Глобал Балкан нуди најдобри цени на пазарот за да го обезбедите вашиот простор на живеење.

 

Атрактивни спортски терени и игралишта

Домот е местото кој треба да ги исполнува барањата на сите членови на семејството, затоа Глобал Балкан на вашите деца им овозможило да имаат игралиште изградено со највисоки безбедносни стандарди, што ја разликува нашата компанија за својата сериозност на работа.

 

Безбедна околина

Нашата главна цел е да ви обезбедиме мирен живот и безбедна животна средина. Секој имот има сопствен паркинг и посебна зелена просторија каде може да поминете време со вашето семејство.