GLOBAL BALKAN

Global Ballkan është kompani e cila për ju sjell kualitetin dhe korrektësinë. E shtrirë në disa sektorë, Global Ballkan ju mundëson që të bëni lehtë zgjedhjen tuaj në ndërtimtari, nxemje qendrore dhe pllaka qeramike.

Shpërndaj
Zyrat QendroreGLOBAL BALKAN 2
BANIM NË NDËRTESA KOLEKTIVEGlobal Center I
BANIM NË NDËRTESA KOLEKTIVEGlobal Center II
BANIM NË NDËRTESA KOLEKTIVEEco Residence I
BANIM NË NDËRTESA KOLEKTIVEEco Residence II
SHTËPI BANIMIMALEARDI 9
SHTËPI BANIMIMALEARDI 10
BANIM NË NDËRTESA KOLEKTIVEBoris Kidric
SHTËPI BANIMIMALEARDI 11
BANIM NË NDËRTESA KOLEKTIVEJordan Jordanovski

Ndërto për sot e mot!

Për të ndërtuar lumturinë tuaj, ju duhet fillimisht të ndërtoni vendbanimin tuaj. Për këtë kujdeset Global Ballkan, e cila është një nga kompanitë më të forta në sektorin e ndërtimit. Ajo mundëson të gjitha llojet e ndërtimeve dhe objekteve duke përfshirë objekte industriale, objekte banimi, qendra tregtare, etj.

Si shërbime të veçanta Global Ballkan ju ofron projektin “shtëpi me çelësa në duar” dhe “ndërtim dhe shitje të projekteve”. Projekti “shtëpi me çelësa në duar” ju mundëson që të ndërtoni objektin tuaj të banimit pa patur as edhe një obligim të vetëm. Projekti në fjalë përfshin të gjitha fazat e ndërtimit të një objekti duke filluar nga projektimi deri në finalizimin e saj. Projekti “ndërtim dhe shitje të objekteve” përfshin ndërtimin dhe shitjen e objekteve ose banesave të përzgjedhura.

Materialet ndërtuese që përdor Global Ballkan janë të përzgjedhura nga kompanitë më të njohura të cilat ofrojnë kualitet evropian.

Mos hezitoni të na kontaktoni!

+389 78 466 664

info@globalbalkan.mk

Na kontaktoni

Sretko Krsteski

1280 Gostivar | Maqedonia e Veriut

Blerësit e parë kanë mundësi të zgjedhin nga një numër i madh i produkteve qeramike, sistemit për ngrohje dhe ftohje, pa shtuar asnjë pagese!