GLOBAL BALKAN

Global Ballkan është kompani e cila për ju sjell kualitetin dhe korrektësinë. E shtrirë në disa sektorë, Global Ballkan ju mundëson që të bëni lehtë zgjedhjen tuaj në ndërtimtari, nxemje qendrore dhe pllaka qeramike.

Shpërndaj
Zyrat QendroreGLOBAL BALKAN 2
BANIM NË NDËRTESA KOLEKTIVEGlobal Center I
BANIM NË NDËRTESA KOLEKTIVEGlobal Center II
BANIM NË NDËRTESA KOLEKTIVEEco Residence I
BANIM NË NDËRTESA KOLEKTIVEEco Residence II
SHTËPI BANIMIMALEARDI 9
SHTËPI BANIMIMALEARDI 10
BANIM NË NDËRTESA KOLEKTIVEBoris Kidric
SHTËPI BANIMIMALEARDI 11
BANIM NË NDËRTESA KOLEKTIVEJordan Jordanovski
Apartament Dhoma Banjo Kati Hapësira e brendshme Ballkon Tarracë Hapësira e përgjithshme Çmimi
apt - 1 3 1 0 60.11 2.56 - 107.07 -
apt - 2 3 1 0 75.45 4.83 - 122.41 -
apt - 3 3 2 0 113.34 9.25 12.06 160.3 -
apt - 4 3 1 1 70.93 3.81 - 100.89 -
apt - 5 4 2 1 92.49 5.33 - 122.45 -
apt - 6 4 2 1 124.42 14.01 - 154.38 -
apt - 7 3 1 2 70.93 3.81 - 100.89 -
apt - 8 4 2 2 92.49 5.33 - 122.45 -
apt - 9 4 2 2 124.42 14.01 - 154.38 -
apt - 10 3 1 3 70.93 3.81 - 100.89 -
apt - 11 4 2 3 92.49 5.33 - 122.45 -
apt - 12 4 2 3 124.42 14.01 - 154.38 -
apt - 13 3 1 4 71.16 3.81 - 101.12 -
apt - 14 4 2 4 93.24 5.33 - 123.2 -
apt - 15 4 2 4 124.37 14.1 - 154.33 -
apt - 16 3 1 5 71.16 3.81 - 101.12 -
apt - 17 4 2 5 93.24 5.33 - 123.2 -
apt - 18 4 2 5 124.37 14.1 - 154.33 -
apt - 19 3 1 6 71.9 4.01 - 101.86 -
apt - 20 4 2 6 93.47 5.53 - 123.43 -
apt - 21 4 2 6 125.18 14.1 - 155.14 -
Kati
0
1
2
3
4
5
6
All
Planet e kateve
0
1
2
3
4
5
6
Paraqit vetëm apartamente të lira
Hapësirë parkimi

7000 €

Dhomë magazinimi

(Në dispozicion vetëm në apartamente të gatshëm për të akomoduar dhomën e magazinimit)
Blerësit e parë kanë mundësi të zgjedhin nga një numër i madh i produkteve qeramike, sistemit për ngrohje dhe ftohje, pa shtuar asnjë pagese!